Egyedülálló felfújható vásznak, és méretek Magyarországon

Órási méretű vásznak, több méretben, és képarányban.

Gyors telepítés, exkluzív megjelenés, óriási méretek. Milyen nagyban szeretné látni? Segítünk kiválasztani. Önnek csak a helyszínt kell biztosítani, a teljes technikai hátteret megkapja a csomagajánlatunkban. Még a hangulatfényekről, esetlegesen színpadról, és egyéb hangosításokról is gondoskodunk. Airscreen vásznak egyedülálló minőséget adnak, Olaszországban és Németországban gyártott termék. Nem silány minőségű kínai, hanem Valódi Mozivászon a valódi Mozi élményért. Mi megtiszteljük a filmeket, hogy valódi vászonra vetítünk!


Az alábbi vászonméretek bérelhetőek mint kültéri mozi, és autósmozi lebonyolításához:

mini
3 méteres vászon

3m x 1,7m-es vetítési felület, 16:9 képarányú 5,1m²-es légvászon, a vetítési magasság 1m-en kezdődik. Beltérben is használható, mert folyamatos befúvást nem igényel. Erősebb anyagvastagság, igy megtartja a belső nyomást. Víz felszínére is felállítható. „Házi Mozi” otthon a kertben, az udvaron, nyaralóban.


xSmall

5m x 3m-es vetítési felület, 16:9 képarányú 15m²-es légvászon, a vetítési magasság 1,75m-en kezdődik.

Beltérben is használható, mert folyamatos befúvást nem igényel. Erősebb anyagvastagság, igy megtartja a belső nyomást. Víz felszínére is felállítható.

Kisebb rendezvények, családi napok kiszolgálására, kb. 80 fő nézőközönségre.


Small
6 méteres vászon

6m x 3,5m-es vetítési felület, 16:9 képarányú 21m²-es légvászon, a vetítési magasság 1,75m-en kezdődik.

Beltéren is használható, mert folyamatos befúvást nem igényel. Erősebb anyagvastagság, így megtartja a belső nyomást. Víz felszínére is felállítható. Kisebb rendezvények, családi napok kiszolgálására, kb. 200 fős nézőközönségre méretezve.


Medium
8 méteres vászon

8m x 4,5m-es vetítési felület, 16:9 képarányú 36m²-es légvászon, a vetítési magasság 1,7m-en kezdődik.

Beltéren is használható, mert folyamatos befúvást nem igényel. Erősebb anyagvastagság, így megtartja a belső nyomást. Víz felszínére is felállítható. Kisebb bel-, és kültéri rendezvények, fesztiválok, kertmozik kiszolgálására, kb. 400 fő kültéri moziban.


Large
10 méteres vászon

10m x 5,5m-es vetítési felület, 16:9 képarányú 55m²-es légvászon, a vetítési magasság 2m-en kezdődik.

A vászon használható autósmoziban is, mivel az autók nem takarják ki egymás elől a képet. Közepes rendezvények, fesztiválok, autósmozik kiszolgálására; kb. 800 fő kültéri moziban, 50 személygépkocsi az autósmoziban.


eXtraLarge
kertmozi - 12x6 méteres szélesvásznú vászon

12m x 6m-es vetítési felület, 2:1 képarányú 72m²-es szélesvásznú légvászon, a vetítési magasság 2,2m-en kezdődik. Egyedüli Magyarországon.

Víz felszínére is felállítható. Nagyobb rendezvények, fesztiválok, filmnapok, autósmozik kiszolgálására, kb. 1500 fő kültéri moziban, 150 személygépkocsi az autósmoziban. A 12x6m-es felfújható vászon teljes szélessége 14,5 méter, teljes magassága 9,5 méter.


XXL
légvászon - 16x8 méteres vászon

16m x 8m-es vetítési felület, 2:1 képarányú 128 m²-es egyedülálló, szélesvásznú óriás vászon. A vetítési magasság 3m-en kezdődik.

E modell előtt akár egy szimfonikus zenekar is elfér úgy, hogy nem takarnak ki semmit a vászonból.

Bruttó mérete: 21m széles, és 12.5m magas.

Különleges rendezvények, fesztiválok, filmnapok, autósmozi kiszolgálására, kb. 3000 fő kültéri moziban, 250 autó az autósmoziban.Letölthető prospektus